ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătorul Eldar Rafigaev a cucerit medalia de bronz la Jocurile Mondiale de Combat

11:28 | 24.10.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 24 oct. /MOLDPRES/. Luptătorul din Republica Moldova, Eldar Rafigaev, a cucerit medalia de bronz la proba de grappling GI, la Jocurile Mondiale de Combat, care se desfășoară în aceste zile în orașul Riad, Arabia Saudită, transmite MOLDPRES.

Sportivul a completat podiumul de premiere la categoria de greutate de până la 100 kg, după ce a învins, în finala mică, un reprezentant al Italiei.

Eldar Rafigaev a fost singurul reprezentant al țării noastre la această probă la Jocurile Mondiale de Combat 2023, competiție ce se desfășoară o dată la patru ani.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării (MEC), lotul național mai este reprezentat la această competiție mondială de alți trei luptători la Pankration și unul la proba lupta la brâu.

Foto: MEC

img23008341

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!