ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viorel Doagă va asigura interimatul funcției de șef al Serviciului Vamal

10:23 | 10.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 10 apr. /MOLDPRES/. Viorel Doagă va asigura interimatul funcției de șef al Serviciului Vamal. Decizia a fost luată astăzi de Executiv, după acceptarea cererii de demisie a fostului șef al instituției, Igor Talmazan, transmite MOLDPRES.

Ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, a declarat că Viorel Doagă are o experiență de circa 20 de ani în Serviciul Vamal, a activat în diferite funcții în cadrul instituției și „cunoaște bine domeniul.”

Premierul Dorin Recean a mulțumit lui Igor Talmazan pentru activitatea sa în fruntea Serviciului Vamal, afirmând că „apreciază integritatea și corectitudinea acestuia”.

Tot astăzi, Guvernul a decis eliberarea Nadejdei Burciu din funcția de secretar de stat al Ministerului Justiției. În locul acesteia a fost numit Ruslan Lungu. 

img24002582

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!