ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ofițerii de patrulare desfășoară operațiunea specială „Viteza”

11:06 | 16.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 16 apr. /MOLDPRES/. Ofițerii de patrulare desfășoară pe întreg teritoriul țării operațiunea specială „Viteza”, organizată sub egida ROADPOL, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, excesul de viteză rămâne a fi principala cauză a producerii accidentelor rutiere în țara noastră. În acest context, operațiunea are scopul de a spori eficiența activității de prevenire a încălcărilor Regulamentului circulației rutiere, reducerea gravității şi consecințelor accidentelor.

În timpul măsurii, polițiștii vor atrage o atenție sporită cazurilor de încălcare a vitezei, fiind intensificate controalele, în special pe segmentele unde se produc cele mai multe accidente rutiere cauzate de viteză.

În cadrul operațiunii „Viteza” vor fi antrenate mai multe echipaje mobile ale poliției, dotate cu aparataj specializat. Acțiunea se va desfășura până pe 21 aprilie curent.

img24002759

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!