ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a elaborat un buletin informativ cu genericul „Construim Moldova Europeană”

13:49 | 30.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 30 apr. /MOLDPRES/. Guvernul a elaborat un buletin informativ cu genericul „Construim Moldova Europeană” în care este descris sprijinul Uniunii Europene la dezvoltarea Republicii Moldova, transmite MOLDPRES. 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a declarat astăzi că buletinul informativ a fost tipărit în 18 mii de exemplare și urmează să fie accesibil și pe pagina web a Executivului.

Totodată, miniștrii și alți oficiali vor participa la evenimentele de vizibilitate publică în teritoriu și vor comunica cu cetățenii pentru a le explica pe îndelete avantajele integrării europene.

„Răspunsul nostru la propagandă, falsuri și minciuni este informarea. Informarea corectă, informarea clară și informarea la obiect a cetățenilor noștri”, a afirmat Daniel Vodă la conferința de presă după ședința Guvernului.

Republica Moldova a obținut, pe 23 iunie 2023, statutul de țară candidată pentru aderare la Uniunea Europeană

img24003191

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!