ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a cucerit “Cupa Europei” la box

12:55 | 15.10.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Pugilistul Alexandru Paraschiv a cucerit “Cupa Europei” la box. Competiția s-a desfășurat în orașul Budva, Muntenegru, transmite MOLDPRES.

La ediția din acest an au participat 178 de pugiliști din 33 de state.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, reprezentantul Centrului Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale a trecut în finala categoriei de până la 67 kg de pugilistul italian Gianluigi Palanga, după ce în semifinale l-a învins pe rusul Tarhan Idigov.

Un alt boxer, Vasile Cebotari s-a situat pe locul II, în categoria de greutate de până la 75 kg. El a cedat în finală în fața rusului Djambulatu Bizhanov.

Pe podiumul de premiere la “Cupa Europei” a urcat și Ianuș Caravan, care a ocupat locul III, la categoria de greutate de până la 63,5 kg.

Foto: MEC

img23008066

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!