ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sportivii moldoveni au cucerit 11 medalii de la Campionatul Mondial la Lupte Universale

12:20 | 02.11.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. Sportivii moldoveni au cucerit 11 medalii la Campionatul Mondial la Lupte Universale (Unifight), care s-a desfășurat în orașul Tbilisi, Georgia, transmite MOLDPRES.

Cele mai bune rezultate, în concursul Unifight Clasic, le-au obținut Gheorghe Balaur (80 kg) și Cristian Constantinov (+95 kg), care au ocupat locul I. Tot la această probă, Dmitrii Ciacusta s-a situat pe locul II, în categoria de greutate de 95 kg, iar Sanda Cracan a completat podiumul de premiere, la feminin, în categoria de greutate de până la 57 kg.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, Gheorghe Balaur (80 kg) și Sanda Cracan (57 kg) s-au remarcat și în concursul Unifight Light, unde au ocupat locul II, și respectiv III. Pe treapta a treia au urcat și Gheorghe Drucioc (85 kg) și Alexandru Stâncă (65 kg).

img23008717

img23008717

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!