ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În 2024, Regiunea de Nord va valorifica 97 mln de lei pentru proiecte de infrastructură

13:44 | 01.02.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale și Locale (CNCDRL) a decis alocarea a 97 milioane de lei (4,85 mln euro) din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL) pentru 11 proiecte de infrastructură implementate de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, în anul 2024, transmite MOLDPRES.

Beneficiarii proiectelor urmează să contribuie cu 10% din sumele alocate din FNDRL pentru fiecare proiect în parte.

“Surse financiare importante au fost alocate pentru proiecte de dezvoltare urbană, precum și pentru proiecte de asigurare cu apă și canalizare și de valorificare a infrastructurilor de afaceri”, explică ADR Nord.

În 2023, ADR Nord a finalizat implementarea a opt proiecte de infrastructură finanțate din FNDRL și a unui proiect de infrastructură finanțat de Uniunea Europeană.

img24000705

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!