ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De Ziua Europei, Comisarul european pentru buget și administrație, Johannes Hahn, va veni la Chișinău

10:11 | 28.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 28 apr. /MOLDPRES/. Pe 9 mai, de Ziua Europei, Comisarul european pentru buget și administrație, Johannes Hahn, va efectua o vizită la Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit Delegației Uniunii Europene la Chișinău, oficialul european va susține un discurs alături de șefa statului Maia Sandu, în deschiderea evenimentului dedicat Zilei Europei.

Johannes Hahn efectuează vizita la invitația președintei Maia Sandu.

În acest an, Ziua Europei are genericul „Libertate, Pace, Prosperitate – Europa ești tu!”. Tradiționalul Orășel European va fi inaugurat la Chișinău pe 9 mai și la Bălți pe 19 mai. Activitățile dedicate Zilei Europei vor avea loc pe tot parcursul lunii mai și vor evidenția valorile și cultura europeană, precum și asistența oferită de UE și statele membre, în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova. Agenda evenimentelor poate fi văzută aici.

img24003115

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!