ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepreședintele Radei Supreme a Ucrainei, Olena Kondratiuk, va efectua o vizită în R. Moldova

14:45 | 28.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 28 apr. /MOLDPRES/. Vicepreședintele Radei Supreme a Ucrainei, Olena Kondratiuk, va efectua mâine o vizită la Chișinău, informează MOLDPRES.

Vicespeakerul ucrainean va avea o întrevedere cu președintele Parlamentului, Igor Grosu. De asemenea, oficialul se va întâlni cu vicepreședintele Parlamentului, Doina Gherman. Ulterior, Doina Gherman și Olena Kondratiuk vor susține o conferință de presă, care este planificată pentru ziua de luni, 29 aprilie, ora 10:05.

Agenda vizitei mai include discuții cu ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, cu reprezentanți ai Ministerului de Externe și ai Ministerului Educației și Cercetării, cu conducerea Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării, precum și cu femeile de afaceri din comunitatea ucraineană.

img24003118

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!